Dostava se vrši putem dostavne službe Hrvatske Pošte. Za naručenu robu dostava se naplaćuje u iznosu 4,70 € na dalje ovisno o težini paketa.

Rok isporuke, u redovnim uvjetima*, na području Hrvatske je 3-5 radnih dana, 
Rok isporuke, u redovnim uvjetima*, na hrvatske otoke je do 3-7 radnih dana.

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati su moguće, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka. Autonett d.o.o obaviještava svakog kupca o mogućem kašnjenju isporuke pošiljaka.

PAKETE DOSTAVLJAMO SAMO NA PODRUČJU REPUBLIKE HRVATSKE.

Naručeni proizvodi pakirani su na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu/dostavi ne oštete. Kupac je dužan prilikom preuzimanja pregledati pakiranje pošiljke. Ukoliko pakiranje pošiljke ima vidljivih oštećenja/nedostataka, preporučujemo da kupac odbije primitak iste jer postoji mogućnost da je proizvod unutar takvog pakiranja oštećen. Odbijanjem primitka, dostavna služba će pošiljku vratiti u Autonett d.o.o., uz napomenu da pošiljka sadrži nedostatak.

Kupac je obavezan, prilikom preuzimanja robe, potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Ukoliko imate bilo kakvih problema s dostavom ili želite dodatne informacije, slobodno kontaktirajte Autonett d.o.o. na e-mail: info@autonett.hr