Dostava

Osim osobnog preuzimanja robe možete prilikom kupnje u webshopu odabrati i dostavu Hrvatskom poštom ( u nastavku HP).

Osobno preuzimanje moguće je samo radnim danom od 9 do 18 sati na adresi Buzinski prilaz 9, Novi Zagreb.

Prilikom naručivanja robu u webshopu nude Vam se dvije opcije - osobno preuzimanje ili dostava putem HP.

Dostava se vrši putem dostavne službe HP. Za naručenu robu dostava se naplaćuje u iznosu 51,50 kn na dalje ovisno o težini paketa.

Rok isporuke, u redovnim uvjetima*, na području Hrvatske je 2-4 radna dana, 
Rok isporuke, u redovnim uvjetima*, na hrvatske otoke je do 3-6 radnih dana.

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati su moguće, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka. Autonett d.o.o obaviještava svakog kupca o mogućem kašnjenju isporuke pošiljaka.

PAKETE DOSTAVLJAMO SAMO NA PODRUČJU REPUBLIKE HRVATSKE.

Naručeni proizvodi pakirani su na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu/dostavi ne oštete. Kupac je dužan prilikom preuzimanja pregledati pakiranje pošiljke. Ukoliko pakiranje pošiljke ima vidljivih oštećenja/nedostataka, preporučujemo da kupac odbije primitak iste jer postoji mogućnost da je proizvod unutar takvog pakiranja oštećen. Odbijanjem primitka, dostavna služba će pošiljku vratiti u Autonett d.o.o., uz napomenu da pošiljka sadrži nedostatak.

Kupac je obavezan, prilikom preuzimanja robe, potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Ukoliko imate bilo kakvih problema s dostavom ili želite dodatne informacije, slobodno kontaktirajte Autonett d.o.o.  na telefon: 01 6608 082 ili na e-mail: info@autonett.hr